Monday, December 31, 2012

The big question

The big question sau marea întrebare reprezintă acest scurt articol de sfârşit de an în care pe lângă faptul că vreau să mulţumesc celor care îmi citesc articolele am şi o problemă, adică o dilemă.

În primul rând aş dori să mulţumesc celor care îmi vizitează blogul şi citesc articolele mele, un an nou fericit plin de bucurii şi împliniri să aveţi.

În al doilea rând, dilema la care mă tot gândeam este în legătură cu finalul de an. După cum bine ştiţi oameni în această perioadă de an obişnuiesc să arunce unul către celălalt tradiţionalul "La mulţi ani!!!". Oare atunci când cineva spune această replică tradiţională o spune din inimă? Oare chiar asta doreşte celui căruia îi spune? Înţelege el oare semnificaţia expresiei sau o spune numai aşa de dragul tradiţiei?
Multă lume spune în zilele noastre că nimic nu mai are farmec. Probabil că aşa şi este, dar noi suntem cei care trebuie să facem ca lucrurile să aibe farmec. Noi trebuie să fim cei care pornesc mecanismul schimbării, noi trebuie să punem fundaţia pentru casa viitorului, pentru viitorul nostru.

Sper că aţi înţeles mesajul acestui articol. Să ne auzim cu bine în noul an. La mulţi ani!

No comments:

Post a Comment