Sunday, July 11, 2021

Anti-anormalitate

"Normalitatea calmează, dar nebunia este mult mai interesantă." - John Russell

Încă de la începutul articolului vreau să precizez faptul că rândurile ce urmează nu au nicidecum ca scop promovarea discriminării sau a urii contra semenilor noștri. Nu urmăresc să fac politică sau să promovez idei religioase sau de orice altă natură. Tot ceea ce vreau să fac este să îmi exprim punctul de vedere asupra chestiunii LGBT, deoarece în ultima perioadă prea mult s-a dezbătut această chestiune, atât din cauza unei legi date de guvernul Ungariei, cât și din cauza unora care urmăresc implementarea educației sexuale ca materie de studiu în rândul elevilor, bineînțeles cu conținut din domeniul LGBT. Pentru cine nu știe, conform wikipedia, LGBT+ (uneori LGBTIA+, LGBTQIA+, LGBTQ, comunitatea queer sau alte acronime) este un acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, aliați cisgen heterosexuali, persoanele asexuale, demisexuale, autosexuale, pansexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti, BDSM, fetișisme, swing, persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, persoanele heterosexuale care practică sex cu persoane de același sex, persoanele care practică munca sexuală dar și alte minorități care nu sunt minorități sexuale. Pe scurt, dar nu numai, orice persoană non-normativă din punct de vedere sexual, de identitate sau practică este considerată parte a acestei comunități și orice persoană considerată de norma socială ca "ciudată", "în afara normei" sau "atipică". Contrar unor opinii răspândite, persoanele care suferă de parafilii nu sunt reprezentate de comunitatea LGBTQIA+.
Există state unde căsnicia, chiar și adopția de copii, de către astfel de persoane, sunt perfect legale și aprobate. La polul opus, se află statele care aplică chiar și pedeapsa cu moartea unor astfel de persoane. Acum că toată lumea știe despre ce este vorba o să trec la fapte și o să-mi exprim într-un final și eu ideile despre acest subiect. Sunt perfect de acord cu ideea ca fiecare om să facă și să practice ceea ce îl face fericit, fără ca prin aceasta să producă suferință altor ființe. Și toate acestea cât mai discret, acasă între 4 pereți, fără ca lumea să știe, fără ca asta să fie o laudă sau o mândrie. Atât. Restul e politică, manipulare, ură și prostie.
Sincer, nu sunt de acord cu ideea de "orientare sexuală". Există o singură orientare sexuală și aceasta este atracția dintre bărbat și femeie, restul nu e altceva decât o denaturare a naturii și al legilor fundamentale. Noi, oamenii, suntem singurele ființe de pe această planetă capabile de iubire. Atracția dintre noi naște iubire (mă refer la atracția armonioasă și sănătoasă dintre mascul și femelă). Restul speciilor dacă reușesc oarecum să dea dovadă de iubire o fac doar pentru o durată foarte scurtă, mai degrabă empatia este cea specifică celorlate specii, condusă de instincte. Ceea ce multă lume nu știe este faptul că atracția dintre dintre mascul și femelă, bărbat și femeie, este una de natură sexuală, scopul fiind perpetuarea speciei, nicidecum plăcerea, aceasta fiind doar un "bonus" de moment. Perpetuarea speciei înseamnă supraviețuire pentru specie, dar nu și pentru individ. Toate aceste informații se află în codul nostru genetic, în ADN, transpuse și manifestându-se prin intermediul instinctelor. Deci, atunci când mă simt atras de către o oarecare femeie, e deoarece simt nevoia de a mă împerechea cu aceasta, doar că mintea îmi camuflează toate aceste dorințe și insticte transformându-le în sentimente precum dragostea, iubirea, etc. Bărbații sunt atrași de femei cu sâni mari în general deoarece acestea pot asigura o alăptare de calitate noului născut. Tot din perspectiva aceasta, bărbații se simt atrași de femei cu picioare și șolduri frumoase și conturate, deoarece acestea dau dovadă de un corp puternic cu membru inferioare suficient de dezvoltate încât femeie însărcinată să își poată menține poziția verticală, fără să se prăbușească. Dintre o femeie bătrână cu pielea plină de riduri și fără forme, și una tânără, cu sâni frumoși, corp subțire și bine conturat, e clar că bărbatul va alege femeia tânără, deoarece aceasta are toate proprietățile și calitățile necesare pentru a face față împerecherii și să ducă sarcina la bun sfârșit. Cu alte cuvinte, bărbații sunt prădători, vânători de femei frumoase și sănătoase, cu care să se poată împerechea, astfel încât să-și transmită împreună genele și informația genetică mai departe dând naștere următoarei generații. Și procesul continuă tot așa. Atracția greșită mai are loc și la alte specii de animale, nu doar la om. Dar, după cum spuneam, aceasta este o eroare a naturii. Până și fizica ne arată concret faptul că particulele subatomice care au sarcini electrice identice se resping, atracția având loc doar între particulele cu sarcini diferite. Cu alte cuvinte, tot ce se întâmplă e precum un imens program genetic, un fel de simulare virtuală dacă pot spune astfel.
Acum că am lămurit cu teoria, vă întreb așa pe voi, cei care citiți aceste rânduri, ce împerechere și ce perpetuare a speciei poate avea loc între două ființe de același gen? "Dragostea" sau "iubirea" dintre ființe aparținând aceluiași gen, nu e altceva decât o eroare a naturii, o gafă creată de Mama Natură. Nu vreau să promovez idei religioase, deoarece acestea au la bază homofobia și ura. Anticii încercau din răsputeri să distrugă tot ceea ce nu înțelegeau, dând naștere superstițiilor și religiilor în jurul unor astfel de probleme. Religia cu tot cu prostiile ei inutile nu își are rostul în acest articol. Ideile mele despre care vorbesc aici au la bază știința, moralitatea și bunul simț. O să numesc persoanele din LGBT ca anormalități, anomalii chiar, fără să vreau să jignesc pe cineva. Mă refer la această denumire strict din perspectivă biologică. O anomalie are loc atunci când perpetuarea speciei nu poate avea loc, deoarece atracția e deviată și nu corespunde conform programării. Cu alte cuvinte, homosexualitatea și restul anormalităților, nu sunt altceva decât probleme hormonale și dereglări mentale, care din păcate merg mână în mână, manifestându-se diferit de la un individ la altul. Există persoane anormale care duc o viață decentă, nu se dau mari pentru ceea ce sunt și nu cer drepturi suplimentare pentru "mândria" de a fi pe invers, având chiar funcții mari în societate, sau aducând contribuții mari în știință, cercetare sau artă. Cel mai mare savant al evului mediu, Leonardo Da Vinci, a fost homosexual. Părintele fizicii moderne, Sir Isac Newton, se presupune că ar fi fost și el homosexual. Marele poet Goethe a fost și el homosexual. Marele cântăreț de muzică rock din anii 80, considerat chiar cea mai bună voce masculină care a existat vreodată, Freddie Mercury, a fost și el homosexual. Acestea au fost doar câteva exemple.
Ceea ce se întâmplă în zilele noastre este o mare afacere și politică murdară. Se promovează anormalitatea așa cum niciodată nu s-a mai făcut aceasta. Channel-ul online de televiziune Netflix, de pildă, nu are nici măcar un singur serial în care să nu fie prezentat un cuplu anormal. Se încearcă cumva, prin metode subliminale, să ni se bage forțat anumite idei în cap, ca și când a fi pe invers ar fi o mare virtute modernă. Asta este probabil Noua Ordine Mondială despre care se tot discută în ultimul timp, și care probabil că are ca scop remodelarea lumii, acceptarea anormalității fiind una dintre punctele lor cheie. Nu mai e o noutate faptul că progresiștii moderni și globaliștii încearcă din răsputeri să introducă anormalitatea pe lista normalității. Țări mult prea liberale, ca Olanda de pildă, condamnă țările conservatoare, ca Ungaria, care nu vor să promoveze astfel de aberații. Președintele Ungariei, Viktor Orban, este probabil unul dintre puținii politicieni din Europa care are coloană și știe să-și impună punctul de vedere, fără să dorească să servească mizeriile Uniunii Europene. Mă întreb oare noi când vom avea un astfel de lider patriot și demn de toată stima, care să apere interesele naționale, fără să devină târfa altor țări?
Repet, nu vreau să promovez ura sau discriminarea. Nu am treabă cu nimeni. Fiecare face ce vrea, atâta timp cât ceea ce face nu e la vederea lumii și nu se face rău altcuiva prin aceasta. Dar nu sunt de acord sub nici o formă cu anormalitatea și cu promovarea ei. Nu vreau să se legalizeze căsătoriile dintre persoane de același sex, deoarece treaba nu se va opri aici, după care vor apărea alți dezaxați și mai ciudați, care vor cere drepturi și mai ciudate. O să vină de exemplu unul care o să vrea să se căsătorească cu câinele lui, sau mai știu eu ce retardați urmează să apară... Lumea e stricată, sunt mulți nebuni în jur. Ce putem noi face e să nu promovăm aberațiile și anormalitatea. Nu e ceva normal ca atracția să aibe loc între persoane de același sex. Nu e ceva normal ca cineva să se simtă femeie în timp ce îi atârnă ceva în pantaloni. Toate acestea dau dovadă de nebunie curată și nu sunt altceva decât niște boli. În trecut, pentru astfel de probleme, indivizii în cauză erau băgați în sanatorii, internați forțat, deoarece erau considerați nebuni. Trebuie să fim toleranți, să ne acceptăm așa cum suntem, dar fără să o dăm în extreme și fără să promovăm ceea ce nu e de promovat. Iar LGBT-ul chiar nu e de promovat. Ceea ce ar trebui să găsească știința modernă ca rezolvare pentru această chestiune nu este altceva decât un leac, un medicament sau un vaccin, dat la naștere noului născut, ca pe viitor anormalitatea să nu se poată manifesta în acesta. Asta ar fi o rezolvare bună, nicidecum legalizarea tuturor nebunilor cu idioțeniile lor.
Vreau să-mi exprim părerea și despre grupurile sau organizațiile care luptă împotriva LGBT. Există tot felul de grupări radicale, extremiste și ultraconservatoare, cum ar fi de pildă Coaliția pentru familie. Sunt de acord cu faptul că vor să apere ceea ce se cheamă familie tradițională, adică familie formată din bărbat și femeie. Dar, nu sunt de acord cu ideile care stau în spatele motivațiilor unor astfel de organizații. În mod normal, astfel de organizații sunt fondate atât de creștini ultraconservatori (atât pocăiți cât și ortodocși) cât și de naționaliști extremiști, având la bază ura influențată de religie și de primitivism. E clar și limpede ca apa faptul că ar trebui să trecem de mult peste ideea de a distruge tot ceea ce nu înțelegem, precum oamenii primitivi. Dar iată că nu stăm așa, căci încă vrem să ne omorâm între noi pentru motive din astea stupide. În același timp, nu sunt de acord nici cu grupările progresiste și umanitariste, care încearcă din răsputeri să apere comunitatea LGBT, organizând tot felul de marșuri, parade și alte manifestații jenante. E clar că nu avem nevoie de astfel de lucruri.
O altă chestiune foarte importantă este adopția de copii de către cuplurile anormale. Nu sunt de acord cu așa ceva. Un copil sănătos și normal niciodată nu va crește în armonie și nu se va dezvolta sănătos pe parcurs dacă va crește într-o familie formată din doi tați sau două mame. E cu totul altceva atunci când ești crescut de o mamă și de o bunică, sau de un tată și de un bunic, dar nicidecum de două persoane de același sex între care există relații amoroase și de iubire. Un astfel de copil nu va avea niciun viitor bun. Și pe lângă aceasta, încă din copilărie câtă bătaie de jos va suporta sărmanul din cauza "familiei". Mereu va fi persecutat din cauza aceasta și batjocorit. Nu în toate familiile tradiționale există un tată bețiv sau o mamă curvă. Astfel de argumente sunt ieftine și seci. Indiferent că sunt bețivani sau curve, marea majoritate a părinților își iubesc copiii și nu îi abandonează.
O altă problemă de discutat ar fi ideea de educație sexuală. De mult timp se dezbate această problemă. Unii vor să o adopte, alții nu. E precum un cuțit cu două tăișuri. Educația sexuală ar fi bună, ca idee, sau ca materie, dar nu ca metodă de promovare al ideologiei LGBT. Despre tot ceea ce ține de sexualitate, sunt de părere că ar trebui să fie învățați copiii cu vârsta de peste 10 ani, cei aflați în clasele 7-8 mai degrabă, nicidecum copiii de 5 ani cum vor ăștia. Nu ai ce să înveți un copil de 5 ani despre masturbare, sau despre faptul că e alegerea lui ce vrea să fie pe viitor, băiat sau fată. E pur și simplu ridicol. Cel născut cu ceva ce atârna în pantaloni îi băiat până-i lumea, iar cea cu crăpătura dintre picioare e fată. Orice altceva e anormal și greșit. Să te simți femeie, în timp ce te-ai născut bărbat, nu e altceva decât o problemă hormonală și mentală serioasă. Astfel de indivizi nu ar trebui acceptați în instituții, mai ales în cele publice. Globaliștii și progresiștii asta încearcă, să introducă educația sexuală în școli, astfel încât elevilor să li se predea și despre comunitatea LGBT, ca și cum asta ar fi ceva normal și cât se poate de ok. Copiii ar trebui să fie învățați despre pericolele sexului neprotejat, despre o sarcină nedorită, folosirea protecției, problemele și consecințele negative ale excesului de masturbare și cam atât. Nicidecum să își aleagă genul și alte prostii asemănătoare. Se vorbește foarte mult și despre avort. Sunt de acord cu avortul până la un anumit punct, acela ca fătul să nu fie suficient de dezvoltat, astfel încât sistemul nervos încă să nu fie în stadiu de funcționare, deoarece ceea ce se întâmplă după nu e altceva decât crimă. Avortarea unui bebeluș nenăscut, aflat în luna a 7-a să zicem, e crimă curată. Dacă copiii ar fi învățați despre folosirea prezervativelor și despre alte metode de protecție, atunci nu s-ar ajunge la sarcini nedorite, mame minore și alte fenomene cu care țara noastră se mândrește, fiind chiar în topul Europei. Aceste lucruri ar trebui predate în școli și nicidecum promovarea anormalităților și ciudaților.
Tot ceea ce am scris în acest articol reprezintă gândirea mea și părerea mea sinceră despre subiectul LGBT. Sunt de acord cu toleranța, dar nu cu promovarea. Toate își au limitele lor, doar că de o vreme încoace se încearcă trecerea peste limite.

No comments:

Post a Comment